lundi 25 septembre 2017
Recherche  
Langue:  
 
en
24 NOV.
2018
4 documents
attachés
The RULES for the TEAM Competitions CULINARY WORLD CUP - EXPOGAST 2018

Hello Chefs, lets the competition starts.


Please find here the rules of the different team competitions.


The rules for individuels will follow in 4 weeks.


See u soon in Luxemburg.



24 NOV.
2018
Teams at the Villeroy et Boch Culinary World Cup 2018

Dear chefs

 

The first selection of teams is made.

 

After the pre-registrations, the comité selected the countrys and teams participating at the CWC.

 

We still have for Senior National as for Community Catering 1 wild card, that will be given to a team in the next weeks.

 

In the case your team is not selected and u want to stay on the reserve list or try to get the wild card, please inform us by mail on cwc@pt.lu

 

See u soon in Luxembourg

26 SEPT.
2017
 2 images
48ème Grande Réunion

Le Grand Maître et les membres du Conseil Gastronomique ont l’honneur de vous inviter à la 48ème Grande Réunion « CHAPITRE DE LA GASTRONOMIE NATIONALE» des membres de l’Amitié Gastronomique François Vatel

 

mardi le 26 septembre 2017 au Château de Bourglinster

 

19.00 hrs Réception des conviés et invités d’honneur

 

20.00 hrs Dîner préparé par l’équipe du château

 

Mise en bouche de saison

***

Oeuf bio « Saveur intemporelle de notre terroir » Cuit à 63° / différentes textures autour d’un légume de saison, Jus de poulet

***

Sorbet violette rafraîchit au crémant de la Moselle

***

Bavette de boeuf « Les morceaux oubliés » Viande de boeuf rôtie, cuite et fumée au foin / croustillant de pomme de terre Déclinaison de légumes de saison juste laqués / jus

***

Pain perdu aux poires ou aux framboises « Plaisir d’enfance » Glace vanille, jus à la cannelle dans la salle des Chevaliers.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
© 2011-2017 Vatel Club
Site & hosting by Itix S.A.